Menú Mar (Eivissa)

NOTA IMPORTANT: Per agilitzar el servei preguem que comununiqueu a en fer la reserva els plats escollits per cada comsensal. 

Es realitzarà un únic pagament per grup. 

Mínim grups de 12 persones.
Entrants per compartir
  • Pa, olives i xips braves i alioli
  • Bunyols de bacallà amb penques arrebossades amb mel. 
Principals a escollir
  • “Bullit de peix” amb arròs a banda.
Postres
  • Soufflé Alaska flamejat al rom Amazones

P.p. 10% iva inclòs: 55 €

Pack begudes
Opció A
  • Tinto Franja Roja Jose Luis Ferrer, Binissalem.
  • Blanco Muscat Miquel Oliver, Pla i Llevant Mallorca.
  • Cava Roger Goulard Brut.
  •  Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 13,50€

Opció B
  • Tinto Coto de Hayas Tempranillo Cabernet.
  • Blanco Coto de Hayas Chardonnay.
  • Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 8 €

Opció C
  • Tinto Coto de Hayas Tempranillo Cabernet.
  • Blanco Coto de Hayas Chardonnay.
  • Cava Roger Goulard Brut.
  • Aigua – Refrescs – Cafès.

P.p. 10% iva inclòs: 10,50€

Ir al contenido